-
RSS

Recente posts

Pasen bij Poppedijntje
De Kiddy Bus
Nieuwe Bedjes
De paashaas
Kerst

Categorie├źn

Avonturen bij Poppedijntje
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

Pasen bij Poppedijntje


De Paashaas

Vrijdagmiddag 27 maart waren alle Poppedijntjes, samen met hun papa, mama of zelfs oma, bij 't Zand om onze paashaas te helpen zoeken naar zijn eitjes. Hij was ze allemaal verloren en hij had onze hulp gevraagd om ze weer te vinden en met succes want al snel zat zijn hele mandje weer vol met gekleurde paaseitjes. Er zaten zelfs enkele gouden eitjes bij en al snel kwamen we erachter dat er in de gouden eieren een stukje van een schatkaart verborgen was. De paashaas had namelijk ergens zijn schat verstopt maar hij was bang dat hij zou vergeten waar. En dat was natuurlijk ook het geval. Maar om het zich te kunnen herinneren  had hij dus de gouden eieren verstopt. Toen we alle eieren gevonden hadden, hebben we de schatkaart in elkaar gepuzzeld. Dat lukte niet helemaal maar door de aanwijzingen op de briefjes wist de paashaas ineens weer waar hij de schat verstopt had. Hij lag op het strand begraven.
Met zijn allen hebben we de schat uitgegraven. Er zat voor iedereen iets lekkers in!  Daarna was het tijd voor een bekertje ranja of een kopje koffie.  Alle papa's en mama's hebben nog lekker gekletst en alle Poppdijntjes nog fijn gespeeld en rond gerend. Toen het wat kouder begon te worden zijn we weer naar huis gegaan. Het was een erg gezellige middag!

0 Reacties op Pasen bij Poppedijntje:

Comments RSS

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment