-
RSS

Recente posts

Pasen bij Poppedijntje
De Kiddy Bus
Nieuwe Bedjes
De paashaas
Kerst

Categorieën

Avonturen bij Poppedijntje
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

Nieuwe Bedjes

Door de trieste en tragische gebeurtenissen bij collega gastouders in de buurt ben ik zelf ook nog kritischer gaan kijken naar mijn eigen opvang. En dan met name de slaapmogelijkheden. Het is bekend geworden dat de baby’tjes die helaas zijn komen te overlijden allebei in een campingbedje sliepen en dat was gelukkig hier al niet zo. Hier sliepen alle kindjes altijd al in een normaal ledikantje.
Maar nu heb ik twee nieuwe goedgekeurde stapelbedjes aangeschaft die ook gebruikt worden op andere kindercentra. Op al deze bedjes ligt een aerosleep en een bijbehorend aerosleep-lakentje. Alle kindjes hebben een eigen slaapzak waar ze hier in slapen. De kamer is altijd op een goede slaaptemperatuur en er wordt hier in huis nooit gerookt.
Verder is het belangrijk dat de ouders van de “buikslapers” een verklaring invullen dat ze daar bekend mee zijn en daar ook akkoord mee gaan.
Het risico helemaal uitsluiten dat gaat helaas nooit maar ik denk wel dat met deze extra maatregelen het risico zo klein mogelijk gemaakt wordt.

0 Reacties op Nieuwe Bedjes:

Comments RSS

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment