-
RSS

Recente posts

Pasen bij Poppedijntje
De Kiddy Bus
Nieuwe Bedjes
De paashaas
Kerst

Categorie├źn

Avonturen bij Poppedijntje
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

De paashaas


De paashaas had alle Poppedijntjes dit jaar een kaartje gestuurd dat hij even langs zou komen om voor alle kindjes iets lekkers te brengen. We moesten met zijn allen naar 't Zand in Alphen komen. Maar oh jee toen we daar aankwamen had de paashaas een groot probleem. Hij was al zijn eitjes verloren doordat hij was geschrokken van een grote hond die in zijn staartje wilde bijten.Natuurlijk hebben alle Poppedijntjes de paashaas geholpen met zoeken en waren alle eitjes al snel weer terecht. De paashaas was zo blij dat hij als beloning voor iedereen een tasje vol met lekkers had! 

0 Reacties op De paashaas:

Comments RSS

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment