-
RSS

Recente posts

Pasen bij Poppedijntje
De Kiddy Bus
Nieuwe Bedjes
De paashaas
Kerst

Categorieën

Avonturen bij Poppedijntje
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

Herfst bij Poppedijntje

Herfst bij Poppedijntje
 
De zomer is weer voorbij en dat betekent dat we afscheid hebben genomen van het buitenzwembadje, niet meer kunnen glijden op de waterglijbaan en dat ook de lange avonden heel snel korter worden. Maar het betekent ook dat de herfst er weer is. Tijd voor een heleboel andere leuke dingen dus.
Paddestoelen zoeken, bladeren op de grond verzamelen om mooie dingen mee te knutselen en kastanjes rapen.
Natuurlijk mag in de herfst een bezoekje aan het bos zeker niet ontbreken.
Met een groepje Poppedijntjes trokken we in de vakantie onze oude kleren en onze regenlaarzen aan en zo gingen we op pad. Op zoek naar de allermooiste paddenstoel “rood met witte stippen” en op zoek naar kastanjes, beukennootjes, mooie bladeren, dennenappels en eikels. En wat was het geslaagd, het was ook heerlijk weer. We hebben alles gevonden waar we naar op zoek waren en nog veel meer. Wat is het bos toch mooi in deze tijd. Af en toe moest je wel goed oppassen waar dat je liep want overal stonden paddenstoelen. Rood met witte stippen, grote, kleintjes, bruine, gele, oranje, witte en zelfs een paar blauwe…van allerlei soorten hebben we gezien. De ene nog mooier dan de andere. Midden in het bos hadden de kaboutertjes lekkere koekjes en wat drinken voor ons verstopt, dat hebben we daar lekker op gesmuld. Ook hebben we tassen vol met heerlijke kastanjes en beukennootjes geraapt. Daar kunnen we iets lekkers van koken of iets moois mee knutselen.

Moe maar heel erg voldaan zijn we weer terug naar huis gegaan. Maar we gaan zeker snel weer een keertje terug!!

1 Reactie op Herfst bij Poppedijntje:

Comments RSS
réplica suiza relojes air-king on zaterdag 14 juli 2018 04:54
El reloj Rolex es muy bonito, compré un reloj Rolex aquí, este reloj Rolex se ve muy de moda. Esta tienda es genial, el servicio del propietario es muy bueno, súper como este estilo Rolex, compra en esta tienda, ¡no te arrepentirás!
Reageren op een reactie

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment