-
RSS

Recente posts

Pasen bij Poppedijntje
De Kiddy Bus
Nieuwe Bedjes
De paashaas
Kerst

Categorieën

Avonturen bij Poppedijntje
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

Naar de kinderboerderij

We hebben het lekker druk gehad de afgelopen tijd. Zo zijn we natuurlijk bezig geweest om voor alle mama’s iets leuks in elkaar te knutselen. En volgens mij is dat helemaal gelukt. Er was zelfs een mama die een zelf gemaakt gedicht kreeg. Van iemand waarvan ik het misschien wel niet had verwacht.  We zijn ook bezig geweest met het thema "Lente". We hebben zaadjes geplant, kikkerdril zien veranderen in kleine kikkervisjes, knutselwerkjes gemaakt en leuke verhaaltjes en liedjes geleerd. Als afsluiting van dit thema zijn we met een aantal kindjes naar de kinderboerderij geweest. Dat was een erg geslaagd uitstapje!! Sommige geiten waren net mama geworden en die kleine babygeitjes zijn natuurlijk super lief om te zien. Ook de konijntjes waren favoriet. Nu gaan we aan de slag met het thema “Zomer en Vakantie”, alleen nog hopen op een beetje zon!