-
RSS

Recente posts

Pasen bij Poppedijntje
De Kiddy Bus
Nieuwe Bedjes
De paashaas
Kerst

Categorie├źn

Avonturen bij Poppedijntje
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

Pannenkoekendag bij Poppedijntje


Op 15 maart was het Nationale Pannenkoekendag en zo'n heerlijke, belangrijke dag konden wij bij Poppedijntje natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan.
Het idee van pannenkoekendag is dat het dé dag is waarop we onze oudere medemens in het zonnetje zetten met zelfgebakken pannenkoeken! Dus gingen we 's ochtends al op tijd naar de winkel om alle ingredienten te gaan kopen. Melk, bloem, eieren, boter, krentjes, wat zout...alles nemen we mee. Als we weer terug zijn, gaan we eerst een geschikte outfit voor onszelf knutselen want als echte koks hebben we natuurlijk ook een echte koksmuts nodig. Daarna helpen de grote kindjes mee met het maken van een overheerlijk beslag. We bakken de pannenkoeken. Het wordt een hele grote stapel maar die hebben we ook wel nodig want van al dat bakken hebben we zelf ook honger gekregen. We smullen lekker van de pannenkoeken maar we bewaren er ook nog een paar voor Oma want daar hadden we ze natuurlijk eigenlijk voor gemaakt. Ze is er erg blij. Het was een hele geslaagde eerste pannenkoekendag. Misschien kunnen we er volgend jaar nog wel veel meer bakken voor alle opa's en oma's.


0 Reacties op Pannenkoekendag bij Poppedijntje:

Comments RSS

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment