-
RSS

Recente posts

Pasen bij Poppedijntje
De Kiddy Bus
Nieuwe Bedjes
De paashaas
Kerst

Categorieën

Avonturen bij Poppedijntje
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

Poppedijntjes versus de Waterpokken

De sneeuw is weer verdwenen, de wereld is weer groen en het weer is herfstachtig. En om lekker in de herstsfeer te blijven lijken de  Poppedijntjes ook  bijna allemaal op mooie paddenstoeltjes. Alleen in plaats van “rood met witte-stippen” zijn ze “wit met rode-stippen”. Er is hier namelijk een heuse waterpokken epidemie uitgebarsten en alle kindjes die ze nog niet hadden gehad, die hebben ze nu. We hebben hier nu dus even een “niet krabben maar zachtjes wrijven” beleid want het akelige van die pokjes is dat ze verschrikkelijk jeuken. Gelukkig helpen de kinderen  elkaar er echt doorheen want  als één van de kinderen toch dreigt te gaan krabben worden ze daar door een lotgenootje meteen op gewezen en word ik ingezet met mijn verkoelende mousse om de jeuk wat te verlichten.  Samen gaan ze de rode pukkeltjes te lijf en samen overwinnen ze die kleine, gemene pokjes en het voordeel is dat ze (bijna) zeker weten dat ze dan zo bang zullen zijn dat ze nooit meer terug durven komen.

0 Reacties op Poppedijntjes versus de Waterpokken:

Comments RSS

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment