-
  
Zo ziet een dagje bij Poppedijntje er ongeveer uit. 
Natuurlijk worden de allerkleinste vanuit hun eigen ritme bij de dag betrokken.

7.30 – 09.15  Brengen van de kinderen. Koffie en thee staan altijd voor de ouders klaar. Kinderen mogen vrij spelen.
9.30  Welkom van de dag. We zingen liedjes, lezen een verhaaltje en eten samen fruit en drinken sap. Voor de kleintjes worden fruithapjes gemaakt, voor de oudere kindjes zijn er stukjes schoongemaakt fruit.
10.00  Alle kinderen met een luier worden verschoond. Voor kinderen die al zindelijk zijn, is er een plasronde. Natuurlijk worden de kinderen met een vieze luier direct en tussendoor verschoond en mogen de kinderen ook tussendoor gaan plassen.
10.15 – 11.45 Tijd voor een activiteit; we werken met diverse thema’s. We gaan bijvoorbeeld knutselen, dansen, muziek maken, buiten spelen, naar de dieren, of voorlezen. Na de activiteit is er meestal ruimte om lekker zelf te spelen.
11.45 Gezamenlijk opruimen en tafel dekken
12.00 We gaan met alle kinderen aan tafel voor de boterham.
12.30 De kinderen die 's middags gaan slapen gaan nu naar bed. De oudere kinderen doen een rustige activiteit voor zichzelf doen zoals lezen, puzzelen of kleuren.Zelf ruim ik alles op van het eten en zorg dat de ruimtes weer netjes en schoon zijn.
14.30  De meeste kinderen zijn nu wakker en komen uit bed. Iedereen krijgt weer een schone luier aan en wordt aangekleed.
15.00  We drinken sap en eten een gezonde koek.
15.30 Tijd voor een activiteit;  knutselen, dansen, muziek maken, buiten spelen, naar de dieren, voorlezen, of lekker zelf vrij spelen.
16.30  De kleinere kinderen krijgen een potje of door de ouders zelf meegebracht vers prakje. Iedereen krijgt nog wat drinken.
17.00 – 18.00 Er is altijd de mogelijkheid om kinderen mee te laten eten. Indien gewenst moet u dit duidelijk van te voren aangeven zodat wij hier rekening mee kunnen houden.